Comic Con 2014: Роб Зомби и създателят на The Walking Dead представят анимационен филм по Assassin's Creed

Pinterest LinkedIn +

Илюстраторът Тони Мур, създал първите шест издания на The Walking Dead, както и графичния компонент на Fear Agent, The Exterminators и много други популярни комиксови заглавия, и Роб Зомби – музикант и филммейкър, известен с афинитета си към хорър жанра, са обединили усилия за създаването на късометражен анимационен филм, ситуиран в света на Assassin's Creed.

Лентата ще бъде представена премиерно на 25 юли 2014 година по време на панела Heads Will Roll! Assassin’s Creed Unity Demo and Q&A на Comic Con, който ще се проведе между 14:00 и 15:00 часа следобед местно време в Room 6BCF и ще даде възможност на феновете да видят ново демо на Assassin's Creed: Unity, да се запознаят отблизо с новия главен герой Арно и да зададат своите въпроси на представителите на екипа, разработващ продукцията.

Комикс гийковете вероятно свързват Роб Зомби с комикс книгата Spookshow International, която включва поредицата The Adventures of El Superbeasto, адаптирана в анимационната лента The Haunted World of El Superbeasto, на която Зомби е изпълнителен продуцент. Освен това портфолиото му включва участие му във войс каста на Spider-Man: The New Animated Series и Justice League Unlimited.

Двамата с Мур не за първи път си сътрудничат по общ проект – илюстраторът е автор на една от кориците на Spookshow International.

Сподели.