Coldplay се завръщат с нов албум и обещаващ първи сингъл от него

Pinterest LinkedIn +

Седмият студиен албум на британската мултиплатинена банда Coldplay е озаглавен A Head Full Of Dreams и ще излезе по цял свят на 4 декември 2015 чрез Parlophone Records.

Пилотният сингъл от проекта, явяващ се наследник на издадения през 2014 година Ghost Stories, дава висока заявка за нов грандиозен успех в кариерата на Крис Мартин и компания с позитивното си денс поп звучене, загнездващ се в мозъка риф и изобщо с всички характеристики на радио хит.

По-долу можете да прослушате Adventure Of A Lifetime за оценка на собствено основание, а чрез предварителното закупуване на A Head Full Of Dreams от iTunes, Google Play или Amazon можете да се сдобиете с парчето в дигитален формат.

След като се отказаха от турне в подкрепа на Ghost Stories, за да се завърнат в студиото, сега Coldplay възнамеряват да щурмуват тур боксофиса с поредна световна обиколка.

Не без известна доза баналност, но пък в приповдигнат тон, който вдъхва доверие, музикантите заявяват, че новият им албум е най-добрият от всички техни дългосвирещи проекти, както и че за първи път са се забавлявали толкова много, работейки по нов запис.


Сподели.