Clash of the Titans

Pinterest LinkedIn +

Име: Clash of the Titans Жанр: Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Преживейте епичен екшън, вдъхновен от официалния филм Clash of the Titans! Играйте в ролята на Персей - смъртния син на Зевс, и поведете група от войни срещу Хадес, бога на подземното царство, който иска да завземе властта.

Вашето пътешествие ще ви преведе през известни митологични места като Аргос, храма на Медуза и подземния свят. По пътя събирайте легендарни съкровища, подобрявайте силите си и се бийте се с всяко зло създание!

Играта е базирана на едноименния филм на Warner Bros. Clash of the Titans е мобилна игра с интензивен екшън, изпълнен с RPG елементи и сериозна бойна система – ще имате възможност да се сражавате с враговете си в зашеметяващо обкръжение, идващо директно от филма.

Тя притежава прекрасна графика -  висококачествени специални ефекти и визуален усет. Ще можете да се порадвате на завладяващи битки с босове като Медуза и Кракен. Девет нива в основния режим и много разнообразни награди, с които ще можете да подобрявате уменията си и ще имате възможността да си купувате нови видове атаки.

Ако филмът ви е харесал, то мобилната версия на Clash of the Titans определено ще ви накара да прекарате известно време в изучаване на уникалния свят на митологията. Изживейте историята отново!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0097 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.