Чуйте новото парче "Sham Pain" на американците "Five Finger Death Punch"

Pinterest LinkedIn +

Попаднахме на интересна нова песен "Sham Pain". Тя идва от другия континент  американците от "Five Finger Death Punch", които описват парчето и клипа си така:

"Sham Pain" е илюстрация на най-хаотичната, но и най-голяма година в нашата кариера. Досега сме оставали сравнително невредими от всяка атака и бандата е по-сплотена от всякога.

Животът не е толкова труден, ако човек не се взима много насериозно. Ако можете да намирате забавната страна на всяко нещо, печелите. А печалбата е голяма с това видео, тъй като то върви по стъпките на нашия неоскаров шедьовър "Jekyll and Hyde". Работата беше проста: запалихме огън и започнахме да подмятаме като пинята артистичните чувства на нашия беден режисьор Роб Андерсън. Това, което той успя да спаси, се превърна в музикално видео
", разказва един от създателите на групата Золтан Батори.

Резултата може да видите сами:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.