Чуйте новото парче на Мирян Костадинов и група "MIRY" – "Nightmare"!

Pinterest LinkedIn +

Мирян Костадинов и група "MIRY" пресъздават най-тъмните човешки кошмари в новото си видео. "Nightmare" е най-мащабният, но и най-предизвикателният авторски проект на групата, като за пореден път музиката и текстът са на талантливия им фронтмен Мирян.   

Парчето е издържано в най-добрите традиции на дарк инди рока. Видеото към "Nightmare" е за най-страшните кошмари, с които се сблъскват хората в реалния живот: лудостта, удавянето, борбата за живот и оцеляването в екстремни ситуации.

Видеото към сингъла е заснето за 5 снимачни дни на различни локации, а в неговото създаване са замесени талантливи музиканти, танцьори и актьори. За да се пресъздаде преминаването през най-тъмните човешки кошмари и освобождаването на човека от страха, в снимачния процес се включват актрисите Веселина Михалкова и Гергана Арнаудова (в ролите на медицински сестри). В продукцията участват и балерините от "Varna Dance Theatre", както и над 2000 живи щурци, с които Мирян си партнира в една от сцените. 

Клипът към "Nightmare" е дело на Виктoр Добрев и Свилен Славов, които в сътрудничество с Мирян са креативният млад екип, стоящ зад сценария, режисурата, заснемането и монтажа на продукцията. Аудиото на песента е записано в студио "Renew Sound" и е миксирано от Янко Генов в Ирландия.          


Сподели.