Чуйте "Mathematik" – противоречивото ново парче на Тил Линдеман от "Рамщайн"!

Pinterest LinkedIn +

Вокалът на немската група "Рамщайн" Тил Линдеман (Till Lindemann) пусна в YouTube новото си парче, което е записал съвместно с немския рапър Haftbefehl! Песента се казва "Mathematik" и е придружена от доста ексцентрично видео, което си струва да изгледате.

За най-заклетите фенове на "Рамщайн" творението на любимеца им е, меко казано, неочаквано. И то не само заради сюжета на клипа, сниман в берлински клуб и режисиран от Зоран Бихач. Въпреки че коментарите под видеото YouTube в са изключени, последователите на Линдеман в социалните мрежи не му спестиха възмущението си. Ето какво написаха някои от тях във Фейсбук:

"Какво слушам, по дяволите? Не харесвам смяната на стила... Рап? Наистина ужасно... Липсвате ми, "Рамщайн", написа един от тях. Други търсят чисто биологично обяснение за появата на песента: "Обичам "Рамщайн", но съм малко отегчена от кризата на средната възраст, в която изглежда е изпаднал Тил напоследък".

Най-верните фенове на немския музикант пък са не по-малко крайни в защитата му. "Тил може да стои 5 минути и да мълчи и за мен това пак ще бъде най-доброто, което съм слушал", написа друг.

Трети обобщи, че коментарите са по-разединени от Европейския съюз, а ние ви предлагаме сами да си съставите мнение по въпроса, като изгледате видеото по-долу:

Сподели.