Чуй новото парче See Me Now на Kanye West и Beyonce!

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп звездата Kanye West пусна новата си песен See Me Now с участието на ар енд би перлата Бийонсе (Beyonce) и Чарли Уилсън (Charlie Wilson).

Kanye West оповести официално и премиерната дата на новия си все още неозаглавен албум - 16 ноември.

Това ще бъде пети поред студиен проект за музиканта, който разкри, че в записите на парчетата се включват още Nicki Minaj, Kid Cudi, както и Jay-Z - в ремикса на пилотния сингъл Power, който ще дебютира в ефир на 13 август.

"Кълна ви се, целият албум е толкова добър. Знам със сигурност едно нещо - майка ми ще бъде много горда", сподели Kanye West.В интервю за нюйоркската радиостанция WQHT (Hot 97) изпълнителят коментира и, че новото попълнение на рап сцената Nicki Minaj има пълния потенциал да се превърне във втория най-добър хип-хоп артист в историята. "Мисля, че от всички тя има най-голяма възможност да стане номер 2 рапър на всички времена след Еминем - той е номер 1"."Имам много малко време, преди Lil Wayne да излезе от затвора. Той е най-страшният артист", пошегува се Kanye West, добавяйки, че иска да издаде албума си преди провъзгласилият се сам за "най-добър жив рапър" да излежи присъдата си зад решетките.

Сподели.