Човекът-паяк, фолк звезда и спортистка в Survivor Експедиция Робинзон

Pinterest LinkedIn +

По време на първото специално издание на Survivor Експедиция Робинзон, излъчено на 19 септември по bTV, водещият Евтим Милошев представи 22-мата участници в риалити шоуто.

Сред тазгодишните герои в състезанието по оцеляване са фолк певицата Джина Стоева, атлетката Светла Димитрова, завоювала множество титли за България, Иван Кристоф - известен повече като Човека-паяк и др.

Участниците в Survivor Експедиция Робинзон се представиха чрез предварително подготвени видеовизитки, в които разказаха с няколко думи интересни факти от своя живот.

По време на специалното предаване с коментари от студиото се включиха фолк-звездата Десислава, участвала наскоро в друго риалити шоу - VIP Brother, социологът Андрей Райчев, психоложката на предаването Анна-Мария Пеева и Светльо Витков от Хиподил.

Десислава изрази симпатиите си към един от състезателите - 54-годишният учител по математика Петър Недялков, а според коментара на Витков всички жени, подбрани да участват в шоуто, са достойни да участват и в конкурс за красота.

Стартът на Survivor Експедиция Робинзон ще бъде на 24 септември, когато от 20:00 ч. по bTV ще бъде излъчен първият епизод на риалити шоуто.

Сподели.