"Човекът глас" Красимир Аврамов подписа с "Пайнер"

Pinterest LinkedIn +

Красимир Аврамов подписа договор с музикална компания "Пайнер". Като част от сделката, изпълнителят ще издаде албума си "Popera" и на родния музикален пазар.

"Popera" дебютира в САЩ през 2005 г. Автори на песните в албума са Красимир Аврамов, Уилям Табану и Стоиц Гъдев.

В българския му вариант "Човекът глас" ще прибави новата си композиция "Мистерия". Певецът подготвя и ремикс на парчето, съвместно с Deep Zone Project.


Албумът "Popera" на Красимир Аврамов се очаква до края на месец юни.

Заглавието на албума "Popera" представя музикалния стил, в който Красимир Аврамов се изявява - съвкупност от опера и поп звучене, информираха от Пайнер.

Aлбумът излезе преди три години и половина, но тогава просто по никакъв начин не го представихме на пазара - каза за Avtora.com Аврамов.
В същото време, точно преди няколко месеца, излезе новото парче "Мистерия", което ще бъде водеща песен на "Popera" албума . Сега благодарение на Пайнер този продукт ще стане достояние на по-широка публика, допълни Аврамов.

Името на Красимир Аврамов нашумя и покрай участието му в холивудската продукция "American Cowslip" с Вал Килмър. Изпълнение на Аврамов е включено като водеща песен в саундтрака към филма.

Сподели.