Чистка в Big Brother, гонят си съквартирантите

Pinterest LinkedIn +

От тази вечер приликата на Big Brother Family с популярния през 80-те години тв сериал "Пълна къща" вече няма да е особено актуална.

От деветте семейства едно ще се лиши от лукса да яде и пие на корем, да пере бельото си пред горкия зрител или да му пълни програмата за вечерта с поредната доза сеир по български.

Вечерта на първите елиминации ще премине под мотото "Милеви срещу Чипеви", като в пряк двубой за оставане в Къщата ще се изправят лицето на столичната интелигенция Боряна с притурка - гларуса Боян и комарджията Павлин и отчаяната му живота си съпруга Сашка.


Осъдените души Павчо и Сашка...

Както можехме да предположим, в студиото на живо Ники Кънчев ще направи пълна дисекция на най-отчайващите страни на двете семейства, така че ако сте пропуснали да се позабавлявате за тяхна сметка, не се тревожете - шоуто тепърва предстои.

Иначе сериозната изненада в Къщата засега се оформя интригата между Качанови - последното решение на велинградската хубавица Елеонора бе да напусне Big Brother (a с него и пиколото Давид - който първоначално бе представен със статуса на нейн съпруг, преди да стане ясно, че всъщност е просто баща на детето й).


Eли, моля те, омъжи се за мен под рекламата на Carefour...

Тя бе на косъм да последва датската надежда за по-добър живот - Николай, но вече трети ден продължава да е част от реалити обкръжението. Какво точно се случва и дали кръшната танцьорка не е решила да даде последен шанс на благоверния си Давид, ще разберем в най-скоро време.

П.С: Не пропускайте шапката на шоуто - издържана е в стил "най-чаканите холивудски блокбъстъри на годината"!

BB Family: Бой на бивши съпрузи, изневяра и секс неволи >>
"Лъжа или истина"?! "Тъмна Индия" ли е Big Brother Family?!
Big Brother профили: Сем. Леоманни - Playboy модел и капризен богаташ >>
Tоп 10 най-секси Big Brother героини >>
Виж главните герои в Big Brother Family >>
TV Наблюдател: BB Family - български сеир Vs турски сериали

Сподели.