Честито! "Големият брат" вкара съквартирант в болницата, в Парламента дават шоуто на прокурор

Pinterest LinkedIn +

Часове преди началото на елиминациите в Големия брат, съквартирантите са на път да изкарат от Къщата едното от номинираните семейства без битка.

За съжаление, това се случи по доста неприятен начин - явно шокиран от нестандартните сексуални преживявания в шоуто, най-възрастният член в предаването - Чавдар Каменаров влезе в болница. По предварителна информация, здравословното му състояние е сериозно застрашено и за него самия е по-добре да остане под медицински грижи.


Де попаднахме, душо, на стари години...

Макар да няма никаква информация от страна на организаторите на шоуто, се предполага, че той е с твърде високо кръвно налягане и продуцентите се притесняват да не е получил микро инсулт. Така, поне засега на елиминации най-вероятно ще отидат и двамата инициатори на "пандизчийската любов" - Стоян Шопов и Цветелин Цветанов, които в понеделник демонстрираха нагледно на съквартирантите си най-разпространената сюжетна линия в затворническите драми.

Междувременно потресаващите гледки явно впечатлиха не само вътрешния министър Цветанов, но и депутатите в Парламента. Част от тези, които са в образователната комисия предложиха директно шоуто и Нова телевизия да бъдат дадени на прокурор заради нарушения в Закона за закрила на детето.


Стоян обмисля кой още да цунка...

Мотивите им са не само заради случващото се последните дни, а и заради факта, че повечето родители редовно струпват челядта си пред камера. Особено активен в това отношение бе вече напусналият "гларус" Боян, който раздаваше шамари на наследниците си по-често, отколкото се хранеше. Най-вероятно той ще бъде принуден да посещава консултации с психолог заради тези си навици в продължение на 6 месеца.

И докато ние се чудим да се смеем ли, да плачем ли от цялата тази псевдо българска реалност, от СЕМ ни контрираха с очевидното заключение, че Големият брат не е нарушил Закона за радио и телевизия.


Че няма само мъжете да се бият, я...

Така ще продължаваме да се наслаждаваме на френски гледки от страна на порнозвездата Анджелика, на съпрузи, които се псуват на родата до трето коляно и си разменят шамари и генетични течности, на мъже със склонност към сексуална агресия към собствения си пол и разбира се, на прогресивно увеличаващ се брой съквартиранти със съмнения я за инфаркт, я за инсулт.

Или както казваше един прословут българин с мустак от близкото минало - "Не ме гледай умно, българино", имаш си Big Brother за тая работа...

Гей страсти и ексхибиционизъм в Big Brother "разреваха" вътрешния министър Цветанов >>
Драмата на Давид и Ели се оказа сценарий, гей страсти в шоуто >>
"Лъжа или истина"?! "Тъмна Индия" ли е Big Brother Family?!
Big Brother профили: Сем. Леоманни - Playboy модел и капризен богаташ >>
Tоп 10 най-секси Big Brother героини >>
Виж главните герои в Big Brother Family >>
TV Наблюдател: BB Family - български сеир Vs турски сериал

Сподели.