Celine Dion пя в дует с Elvis Presley

Pinterest LinkedIn +

Само преди ден певицата Селин Дион (Celine Dion) шокира цяла Америка, след като пя на живо в дует с Краля на рокендрола Елвис Пресли (Elvis Presley).

Невъзможното се случи по време на благотворителния концерт на риалити шоуто "American Idol", състоял се на 25 април в "Kodak Theatre" в Холивуд, който мина под надслов "Idol Gives Back". Елвис Пресли се появи като реалистична триизмерна холограма благодарение на напредналите технологии, за да изпее рамо до рамо със Селин Дион песента "If I Can Dream". Бековокалисти на звездите бяха оцелелите до момента финалисти в шоуто.

Домакинът на "American Idol" Раян Сийкръст (Ryan Seacrest) коментира дуета малко преди концерта: "Две от най-големите звезди в музикалната история ще се съберат заедно. Този дует трябва да бъде видян и повярван".

По време на благотворителната акция "Idol Gives Back" в помощ на децата от Африка и Америка са събрани повече от 30 милиона долара, като основната инициатива в концерта беше на фронтменът на U2 Боно (Bono). Музикантът написа специално за събитието песента "American Prayer", изпълнена от "американските идоли". Събитието беше подкрепено от изпълнители като Кели Кларксън (Kelly Clarkson) и Кари Ъндърууд (Carrie Underwood) - бивши победителки в риалити формата, Гуен Стефани (Gwen Stefani), Пинк (Pink), Хю Грант (Hugh Grant), Кийра Найтли (Keira Knightley), Хелън Мирен (Helen Mirren) и Ани Ленъкс (Annie Lennox).
Сподели.