cDots започна изграждането на международната си партньорска мрежа

Pinterest LinkedIn +

Българската компания за бизнес софтуер и дигитални решения cDots стартира процеса по привличане на партньори във Великобритания, Германия и други европейски страни. Това е част от изграждането на цялостна международна партньорска мрежа на дружеството, която се очаква да обхване голяма част от страните в Европа. На този етап cDots разполага със собствени офиси единствено в България и Турция, и представителство в Обединеното кралство – където има няколко клиента, а целта е да работи по-пълноценно за клиенти от целия европейски континент.

Припомняме, че cDots вече има редица чуждестранни клиенти, опериращи в няколко страни по света, сред които личат имената на водещи дистрибуторски компании като британската Buyex UK Ltd. и производствени групи като турската Gordes Zeolite. За тях компанията изгражда комплексни системи за управление на бизнеса и решения за дигитален маркетинг, управляващи операциите им в множество държави.

"Компанията ни вече се наложи като партньор на големи корпорации с международни мрежи от офиси. Доказали сме, че разработваните от нас решения са ефективни, а подходът ни е сериозен и с мисъл за техните нужди. Изграждайки партньорска мрежа в страните от Европейския съюз, целим да мултиплицираме този ефект, увеличавайки клиентската си база, и в крайна сметка да наложим cDots като един от разпознаваемите европейски доставчици на бизнес софтуер" − споделя Филип Дечев, основател на българската компания.

Сподели.