Бритни Спиърс под ежедневнo 24-часовo наблюдение от баща си

Pinterest LinkedIn +

Личният живот на Бритни Спиърс (Britney Spears) ще бъде наблюдаван стриктно и в детайли от нейния баща Джейми Спиърс, съобщава британското списание Heat.

Родителят поставил 32-годишната си дъщеря под ежедневен 24-часов мониторинг и контрол, осъществявани от охраната на певицата. Тези действия на Джейми Спиърс били продиктувани от проблемите на Бритни от 2008 година, когато тя бе загубила попечителството над двете си деца.

"Бодигардовете, които са с нея през цялото време, рапортуват на баща ѝ и му казват всичко, което тя прави. На Бритни не ѝ е позволено да има кредитни карти и ако иска да си купи нещо, трябва първо да обсъди покупката с него.

На нея не ѝ се разрешава да има достъп до алкохол, а освен това Джейми е наел специален човек, който да ѝ изготви диета. Тя дори има асистент за миене на зъби, понеже преди Бритни много често забравяла да прави това сутрин", твърди за Heat източник, близък до семейство Спиърс.

Това обаче не е всичко - бащата на певицата, която в момента се среща с Дейв Лукадо, контролира дори любовния ѝ живот.

"Всичките ѝ телефонни обаждания и съобщения се следят. На самата Бритни дори не ѝ се разрешава да си пише текстовите съобщения, а диктува на специален човек, който го прави. Доскоро тя дори нямаше собствен телефон. Обажданията към гаджето ѝ са много ограничени. Ако иска да си говори с него по интернет, трябва първо да помоли за разрешение", казва още източникът.

Сподели.