Братя Мангасариян правят промоция на “Егати сингала”

Pinterest LinkedIn +

На 1-ви април (петък), братята Мангасариян ще представят наживо първия си диск “Егати сингала” в клуб “Black Box”. В концерта като лайв-бекграунд ще вземе участие и формацията High Time.


Зад името High Time се крият музиканти от други български банди, а именно - Тони (китари) и Кольо (ударни) от Ahead и Радо (бас) от Сафо. Заедно с тях, освен парчетата включени в макси-сингъла, Мангасарияните ще изпълнят две съвсем нови композиции, научи Avtora.com.

Излизането на сингли не е често срещано явление на българския музикален пазар, но появата на „Егати сингала“ е провокирана от продуктивността на братята. Повишеният интерес на медии и фенове към парчето „Бай Мангау” (предложено за Най-успешен дебют в наградите на телевизия ММ) и бързо последвалите го заглавия и клипове е довело до решението те да излязат на макси-сингъл. Освен споменатите две песни и видеоклиповете им, в „Егати сингала“ е включено и неиздаваното до сега парче „Тер’о рер’о”, както и black ремиксът на „Бай Мангау”.

Обложката на сингъла е нестандартна по своему и „белязана” от изпълнителите. Наред с вида й на пощенски плик, съдържанието е лично писмо до всеки, в чиито ръце ще попадне „Егати сингала“ - написано и подписано с искрени чувства от Зомбюл, Кулю и Среброто Мангасариян. Издатели на максисингъла са Vitality Music.

Началото на промоцията на “Егати сингала” е на 1-ви април от 18.30 ч. В клуб “Black Box”.


Сподели.