Братя Мангасариян и караоке на първото парти на Music Idol

Pinterest LinkedIn +

Организаторите на новото риалити шоу за таланти Music Idol, което стартира от 26 февруари по бТВ, организирахо голямо парти за откриването на първия сезон на предаването.

За да уважат празненството в столичния клуб "Тифани" се бяха събрали много от популярните лица от българския шоубизнес, сред които бяха забелязани Иван Лечев, Галя и Миро от дует Каризма, музиканти от Gravity Co., продуцентите Нико Тупарев и Магърдич Халваджиян, участници от Survivor BG, момчетата от младежките банди 032 и Групата, популярни лица от бТВ като Миглена Ангелова, Иво Танев, Мариана Векилска и много други.


Водещите на празненството се включиха активно в купона. Снимка Avtora.com

В ролята на конферансиета влязоха двама от братята Мангасариян. Веднага след като приветстваха присъстващите с добре дошли, те направиха уточнение "специално за уважаемите журналисти", че Music Idol няма нищо общо с Били Айдъл. След това представиха Йорданка Христова, която е председател на журито, оценяващо талантите в шоуто.


Йорданка Христова беше единственият член от журито на Music Idol, присъствал на партито. Снимка: Avtora.com

Останалите членове на журито - Глория, Дони и Слави Трифонов - бяха споменати, но не се представиха пред публиката, тъй като не присъстваха в клуба.


Иван от "Сблъсък", който ще бъде водещ и на Music Idol, поздрави лаконично присъстващите с "Наздраве!". Снимка: Avtora.com

След края на официалната част започна истинският купон, в който се включиха много от гостите на партито с караоке изпълнения. По-несръчните в пеенето бяха подкрепяни от водещите братя Мангасариян.


Момчетата от българската бой-банда Групата поздравиха присъстващите със свое изпълнение. Снимка: Avtora.com

На сцената излязоха и младежите от група Групата, както и победителката в Survivor BG Нели Иванова, която се представи добре и като караоке-певица.


Нели от Survivor BG се включи с изпълнение на живо.
Снимка: Avtora.com 

Сподели.