Братя ли са Уди Харелсън и Матю Макконъхи?

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Матю Макконъхи разкри, че той и неговият колега и приятел от "Истински детектив" Уди Харелсън обмислят да си направят ДНК тест, за да видят дали не са полубратя. Неочакваната гореща новина беше съобщена от "The Guardian", но вече обиколи всички презокеански медии и социални мрежи.

Според 53-годишния Макконъхи майка му признала, че познава бащата на Харелсън, и то доста отблизо. След като научили за това, актьорите решили да проучат семейните си истории, тъй като подозирали, че може да са роднини. „Преди няколко години бяхме в Гърция. Седяхме и обсъждахме колко близки са семействата ни. Майка ми беше там и каза: "Уди, познавах баща ти". И това „познавах“ прозвуча доста многозначително“, споделя актьорът.
Братя?

Бащата на Харелсън, Чарлз, е бил наемен убиец. През 1960 г. е осъден за въоръжен грабеж. През 1973 г. той е вкаран в затвора за убийство, но е освободен пет години по-късно за добро поведение. През 1981 г. е осъден на двоен доживотен затвор за убийство на районен съдия. Освен това самият Чалрз твърди, че той е убиецът и на Джон Ф. Кенеди. Бащата на Уди Харелсън умира в затвора през 2007 г.

Преди няколко дни Макконъхи заяви, че той и Харелсън обмислят да направят ДНК тест, за да видят дали наистина са братя.

Снимки: https://www.instagram.com/officiallymcconaughey
Сподели.