Брайън Кренстън за финала на Breaking Bad: Като влакче на ужасите е

Pinterest LinkedIn +

Остава само една седмица до големия финал на един от най-добрите криминални сериали в историята на телевизията - Breaking Bad (В обувките на Сатаната).

Актьорите в главните роли съвсем очаквано са едни от най-търсените за различни телевизионни предавания и интервюта в момента и, разбира се, Брайън Кренстън (Bryan Cranston) е начело на всички тях.

Едно от последните гост-участия на актьора беше за интервю с Бен Дауeл (Ben Dowell) за Radio Times, в което Кренстън говори за това какво могат да очакват феновете от последните два епизода, както и за последните шест години.

"Истината е, че до самия край ще се двоумите дали го харесвате или изпитвате абсолютен гняв към Уолтър. Това е трагедия. Говорим за произведение от Шекспир. Става въпрос за пълното пропадане на един човек.", коментира актьорът.

Той допълва, че колебанията на феновете идват от факта, че в началото Уайт е бил добър човек, който впоследствие стига дъното. Нещо, което не се случва, когато герой е представен в лоша светлина от самото начало.

Последният епизод на Breaking Bad е озаглавен Felina и ще бъде излъчен на 29 септември 2013 г.

Сподели.