Брад Пит и Дейвид Финчър отиват на 20 000 левги под водата

Pinterest LinkedIn +

След като от няколко години Дейвид Финчър (David Fincher) си е набелязал 20,000 Leagues Under the Sea (20 000 левги под водата), около проектът най-после се забелязва някакво раздвижване.

Въпреки че от Disney, които стоят зад римейка, все още не са дали зелена светлина на Финчър, той вече започва да се оглежда за актьори за главните роли. Естествено, на първо място в списъка е Брад Пит (Brad Pitt), спряган за ролята на професионалния убиец на китове – Нед Ланд.

За ролята на капитан Немо пък вероятно ще бъде избран по-възрастен актьор, също от класата на Пит. В оригиналния филм от 1954 г. легендарният капитан е изигран от Кърк Дъглас (Kirk Douglas).

Все още няма нищо сигурно около продукцията, тъй като Disney в момента работят по бюджета на филма.

Докато (ако) това стане, Дейвид Финчър очаква чернова на сценария на The Girl Who Played With Fire – продължението на The Girl With the Dragon Tattoo (Мъжете, които мразеха жените).

Брад Пит, от своя страна, в момента снима The Counselor под режисурата на Ридли Скот (Ridley Scott), както и филмовата адаптация на романа на Макс Брукс – World War Z (Z-та световна война), които се очаква да излязат през 2013 г.

Сподели.