Book of Life (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014 Режисьор: Хорхе Гутиерес Сценарист: Хорхе Гутиерес С участието на: Зоуи Салдана, Диего де Луна, Чанинг Тейтъм, Кристина Апългейт и др. Жанр: Анимация Голяма рядкост е да очакваме с нетърпение анимация, която не излиза от Disney или Pixar. Точно затова е и толкова хубаво, като попаднем на филм като Book of Life - изключителна визия и история, продуцирана от Гилермо дел Торо. Сюжетът разказва за Маноло - млад мъж, който в желанието си да изпълни голямата си мечта пътува през света на боговете и вижда какво наистина са животът и смъртта. Премиерата на Book of Life е на 17 октомври 2014 г.

САЩ, 2014 Режисьор: Хорхе Гутиерес Сценарист: Хорхе Гутиерес С участието на: Зоуи Салдана, Диего де Луна, Чанинг Тейтъм, Кристина Апългейт и др. Жанр: Анимация

Голяма рядкост е да очакваме с нетърпение анимация, която не излиза от Disney или Pixar. Точно затова е и толкова хубаво, като попаднем на филм като Book of Life - изключителна визия и история, продуцирана от Гилермо дел Торо.

Сюжетът разказва за Маноло - млад мъж, който в желанието си да изпълни голямата си мечта пътува през света на боговете и вижда какво наистина са животът и смъртта.

Премиерата на Book of Life е на 17 октомври 2014 г.


Сподели.