Бойко Борисов надзирава финала на "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

Министър-председателят Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов ще бъдат специални гости на финала на "България търси талант" тази вечер (24 май).

Именно навръх Деня на българската просвета и култура ще стане ясно кой ще грабне Голямата награда от реалити шоуто в размер на 60 000 лева.

Победителят ще бъде определен от зрителите на "България търси талант", които ще могат да подкрепят своя фаворит измежду всички 11 претенденти, класирали се за финала на предаването.


Журито в първия сезон на "България търси талант": Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син.

Според регламента, феновете ще имат на разположение 30 минути, за да дадат своя положителен вот, който по традиция ще се осъществи чрез свободно телефонно гласуване.

Куп популярни имена от родния шоубизнес ще присъстват в залата на "България търси талант" за големия финал. Сред звездните имена, които ще видим тази вечер, са Мария Илиева, Мариана Попова, Наско от Б.Т.Р., Влади Въргала, Нешка Робева и др.


Двоен сексапил: водещите Мария Игнатова и Алекс Раева.

Всеки един от тях ще има за задача да подкрепи своя любимец сред 11-те финалисти, защитавайки достойнствата му и посочвайки защото именно той трябва да спечели първото издание на шоуто "България търси талант".

Сподели.