Body Without Organs в България

Pinterest LinkedIn +

Новият сензационен проект от създателя на “Army Of Lovers”, “Vacuum” и “Alcazar” пристига в България на 14-ти февруари, за празника на влюбените, по покана на Радио Fresh!

“Bodies Without Organs” (накратко: B.W.O.) е най-новото творение на Александър Бард - един от основателите на Стокхолм Рекърдс, по-късно станала част от семейството на Юнивърсъл Мюзик и човекът, който стои зад много успешни проекти, между които “Army Of Lovers” и “Vacuum”.

B.W.O. ще пристигнат в България по специална покана на радио Fresh! и със съдействието на Анимато Мюзик/EMI. Вечерта на 14 февруари те ще бъдат специални гости на организираното парти на радиото, по повод Празника на Влюбените, озаглавено “BWO - Fresh! Обяснение в любов”. Преди да се потопят във вихъра на купона и да се погрижат за настроението на влюбените и не толкова влюбени гости, екстравагантната група ще разкаже за себе си и новия албум “Prototype” в “Шоуто на Слави” по bTV.

Групата, която се състои от вокалиста Мартин Ролински (с полски произход), кибордистката Марина Шипченко (добре познатата ни украинка от “Vacuum”) и самия Бард, вече превзе с шармантния си стил и завладяващ първи сингъл "Living In A Fantasy" чартовете на Швеция, Русия и Украйна. Пристигането на групата ще съвпадне с издаването на албума им “Prototype” от Анимато Мюзик/EMI.

Самият Бард споделя, че B.W.O. е най-вълнуващият и интересен проект, за който е работил досега. Нека припомним, че той е създател, автор и продуцент, а също така и неотменна част от “Army Of Lovers”, които са с над 10 милионни продажби по света. През 2001 година създава “Alcazar”, които по-късно подписват договор с BMG. Хит сингълът "Crying At The Discoteque", написан и продуциран от Бард през 2002 година, се превръща в паневропейски супер хит №1, който има над 1 милион продадени копия. Последният голям хит на групата е "Physical".

В средата на месец октомври миналата година, радио Fresh! завъртяха ексклузивно сингъла "Living In A Fantasy" и той се превърна в едно от най-желаните парчета в ефира.

По повод пристигането на B.W.O в България и партито им точно в Деня на влюбените - 14-ти февруари, радио Fresh! организира импровизиран конкурс за най-интересни обяснения в любов с първите букви на групата B.W.O. Изпращането на любовното B.W.O. - творчество, вдъхновено от интернационалното три, започва от 24-ти януари и ще продължи до 6-ти февруари.

От 17.01. националната радиомрежа ще завърти в ефира си и втория сънгъл на B.W.O – “Sixteen Tons of Hardware”.

Инфо: Вирджиния Рекърдс
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.