Боби Лазаров става водещ на прогнозата за времето

Pinterest LinkedIn +

Дългогодишният репортер на "bTV Новините" Борислав Лазаров се присъединява към екипа на Станислава Цалова и Натали Трифонова като водещ на прогнозата за времето.

Телевизионният журналист е познат на зрителите с интереса си към позитивните и любопитни теми, свързани с науката, културата и загадъчните явления. Работи в телевизията още от старта ù през 2002 година. Посветен на журналистиката от 17-годишен, близо 10 години е радиоводещ и музикален мениджър, а след като става част от екипа на "bTV Новините", работи като репортер, сценарист и водещ.

"Обичам работата си в bTV, защото през всичките тези години винаги съм имал свободата и най-модерните изразни средства, за да развивам темите, които са интересни и полезни за зрителите. Да бъда водещ на прогнозата за времето е възможност да направя следваща, естествена стъпка, тясно свързана с моите лични и професионални интереси", споделя Борислав Лазаров.

През 2018 г. той бе отличен и от Българската академия на науките като един от журналистите, допринесли най-много за популяризиране на науката.
Сподели.