Боб Сагет се сгоди

Pinterest LinkedIn +

61-годишният американски комик Боб Сагет се сгоди за 38-годишната блогърка Кели Ризо.

За щастливото събитие съобщи самият актьор в "Инстаграм", като публикува снимка с избраницата си и двама техни приятели. Текстът към снимката гласи: "Празнуваме нашия годеж. Сигурен съм, че ще бъдем много щастливи".

Кели Ризо, която пише за пътувания и храна, също публикува кадър в социалната мрежа, на който показа годежния си пръстен.

"Тя е забележителен човек и е много талантлива. Днес аз съм истински щастлив! Аз съм най-младият 61-годишен мъж, който познавам" − споделя по повод годежа актьорът.

Звездата от "Пълна къща" вече има един брак зад гърба си с Шери Креймър, който продължи от 1982 до 1997 г. Двамата имат три дъщери. "Не мислех, че отново ще имам връзка" − споделя Сагет. Но само две години след запознанството му с чаровната блондинка той ù направи предложение за брак.

Боб Сагет е познат с ролята си на Дани Танър в сериала "Пълна къща", както и като първия водещ на предаването "Най-смешните видеоклипове на Америка". От 2005 до 2014 г. озвучава бъдещия Тед в "Как се запознах с майка ви". От 2016 г. отново играе Дани Танър в продължението "По-пълна къща" по Netflix.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.