БНТ излъчва документален филм за Cannes 2013

Pinterest LinkedIn +

На 2 юни БНТ2 ще излъчи документалния филм "Магията на Кроазет", запечатал някои от най-интересните моменти от 66-то издание на един от най-престижните филмови форуми в света – Festival de Cannes. Събитието се проведе между 15 и 26 май 2013 г. и, както винаги, привлече на Лазурния бряг знаменитости от всички сфери на развлекателната индустрия.

Стивън Спилбърг, Шарън Стоун, Джейн Фонда, Мат Деймън, Никол Кидмън, Ева Лонгория, Мила Йовович и Мат Деймън са малка част от холивудските кино звезди, застанали пред камерата на БНТ. Заглавието на филма е заимствано от името на прочутия булевард "Кроазет" в Кан, намиращ се в непосредствена близост до червения килим на фестивала.  

"Магията на Кроазет" е осъществен от екип на БНТ2, начело с водещата на "Добро утро с БНТ2" и специален пратеник на Националната телевизия Тони Рапонска.

Зрителите на медията ще могат да чуят коментара на Мат Деймън, докато разписва автограф, да видят холивудската звезда Шерън Стоун на яхтата на Роберто Кавали малко преди да отпътува от Лазурния бряг и много други любопитни моменти от фестивала, посетен от десетки световноизвестни актьори и творци като Роман Полански, Майкъл Дъглас, Джеймс Каан, Клаудия Кардинале и др.

Сподели.