BloodRayne: Betrayal излиза за PC

Pinterest LinkedIn +

Доста неочаквано за всички BloodRayne: Betrayal – side-scrolling приключението с целулоиден (плосък) графичен стил, с което WayForward Technologies възкреси култовия франчайз BloodRayne през 2011 година – се сдоби и с PC версия, която ще излезе в Steam на 30 април 2014 година – две години и половина след рилийза на PS3 и Xbox 360 портовете.

Ден по-късно Betrayal ще направи своята премиера и в японския PSN. Когато се появи за конзолите през 2011 година, BloodRayne: Betrayal предизвика диаметрално противоположни реакции у рецензентите от водещите геймърски издания.

Някои, в това число критиците от Joystiq и IGN, приветстваха предизвикателствата, които играта предлага, докато други, като например рецензентът на GameSpot, я заклеймиха като твърде фрустрираща.

Джим Стърлинг, който по това време беше част от редакторския колектив на Destructoid, стигна дотам, че включи Betrayal в своята класация на десетте най-лоши игри на 2011 година поради ужасно реализираната контролна механика и безумно голямата численост на враговете, които се изсипват върху героя на играча.


Сподели.