"Блясък" - Луиз Бегшоу

Pinterest LinkedIn +

Една жена може да постигне всичко, стига само да го поиска, убеждава ни чиклит бестселър авторката Луиз Бегшоу в новата си книга "Блясък"...

Три жени – красиви, силни и богати. Някога са били най-добри приятелки, а сега – смъртни врагове.

Сали, Джейн и Хайя се запознават в елитно частно училище и стават най-добри приятелки. Животът ги разделя, но години по-късно те се срещат отново. Трите са се превърнали в красиви, уверени и успели жени. Сали е известна дизайнерка, Джейн – финансист от световна величина, а Хайя ръководи процъфтяващ семеен бизнес.

Приятелките решават да участват в съвместен проект. Те създават най-големия и шикозен магазин за луксозни стоки в света – "Блясък".

Не след дълго основателките му се нареждат сред най-богатите и известни бизнес дами. Погълнати от личните си ангажименти, трите жени скоро осъзнават, че управлението на "Блясък" изисква твърда ръка.

Магазинът трябва да принадлежи само на една от тях. И всяка смята, че има пълното право да ръководи "Блясък".

Има ли истинско приятелство в света на богатите? Ще могат ли Сали, Джейн и Хайя да разрешат споровете си в името на всичко, което ги свързва?

Луиз Бегшоу е една от най-известните английски писателки. Възпитаничка на Оксфорд, член на Британската консервативна партия и депутат в палатата на общините, тя ръководи успешно бизнес за милиони и съумява едновременно с това да е грижовна съпруга и майка на три малки деца. 

Авторка е на 13 бестселърови романа, сред които - "Родена в понеделник", "Работещи момичета", "Когато тя беше лоша", "Филмът"... Книгите й са преведени в 10 страни, а някои от тях са и филмирани.

"Блясък" се издава от Хермес.

Сподели.