"Black XS" - рок и стил от Paco Rabanne в България

Pinterest LinkedIn +

Рок музика и изисканият стил на Paco Rabanne са основните съставки на новия аромат на световноизвестната марка, който беше представен официално вчера на стилно парти в столичния Yalta Club.

Парфюмът носи провокативното име "Black XS", а представянето му събра представители на българския хайлайф. Сред гостите на събитието се отличаваха светският хроникьор Евгени Минчев, Даниел Ризов-Денис от група Ахат, манекенките Диляна Попова и Боряна Шехтова, наскоро сключилият брак Митьо Крика със съпругата си Нина Никол и фигуристът Максим Стависки.

Дрескодът на на партито беше стилно черно и същевременно секси облекло - в унисон с уникалния аромат на "Black XS", а към стилистиката на дрехите на гостите всеки желаещ имаше възможност да си направи безплатна временна татуировка с логото на парфюма - цъфнал розов цвят.


Секси момчета и момичета с мостри от парфюма в ръка предлагаха на гостите на промоцията да усетят аромата на "Black XS"

Достоен да носи определението "пикантен", в "Black XS" се преплитат ароматите на розов пипер и червена боровинка, какаов цвят и черен кукуряк (в миналото хората вярвали, че това е цветето на магьосниците заради халюциногенните му свойства), таитянска ванилова орхидея и пачули.

Експертите определят женския вариант на парфюма като аромат в стил "barock’n’roll за непокорни принцеси".


D_2 акомпанираха на рок аромата с рок музиката си.
Снимка: Avotra.com


За да препокрият напълно посланията на "Black XS" организаторите на промоцията бяха поканили една от най-известните български рок групи - D_2, която забавлява гостите повече от половин час с музиката си. В репертоара на бандата бяха включени парчета като "Две следи", "Сто години", "Тук и сега", "Старите дни", както и песни от последния албум "6" като "Soul Divine".

Сподели.