Бившата съпруга на Michael Jackson го защити

Pinterest LinkedIn +

Бившата съпруга на Майкъл Джексън (Michael Jackson) – Деби Роу (Debbie Rowe) свидетелства в негова подкрепа в делото му за сексуална злоупотреба с малолетни, съобщи bbc.co.uk.

Въпреки, че не е виждала децата си след развода, Роу е защитила звездата с довода, че всички опитват да го ограбят.

Обвиненията срещу Джексън са се появили след като документалния журналист Мартин Башир e направил филмов материал, в който певецът признава, че поделя леглото си с дете. Като отговор и в своя защита, Джексън също е направил видео и склонил бившата си съпруга да участва в него.

По данни от хроникьорите, те са се запознали в кабинета на дерматолога на певеца, където тя била сестра. Бракът им е просъществувал от 1996 до 1999 г., откогато двамата не си говорят. През 2001 г. Деби се е отказала от родителските права върху двете им деца изцяло в полза на бащата.

Тя се съгласи да свидетелства срещу бившия си съпруг през февруари. След двудневното си присъствие в съдебната зала тази седмица, Роу е признала, че се е съгласила да се снима във видео материала и прочете подаден й текс с надеждата да види децата си и евентуално да се съберат отново със съпруга й. Нито едно от двете не се е случило, въпреки което екс-госпожа Джексън все още храни приятелски чувства към певеца. В съда е дала становището си, че той е невинен и манипулиран от множество противници, които имат информация за него и очакват да изкарат милиони от това.

Други защитници, на които предстои да вземат думата в залата, са актрисите Лайза Минели и Елизабет Тейлър (Liza Minnelli и Elizabeth Taylor), певците Стиви Уондър и Даяна Рос (Stevie Wonder и Diana Ross), както и някогашното дете-звезда Маколи Кълкин (Macaulay Culkin).
Сподели.