Бивша руска гимнастичка е новото момиче на Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

От няколко часа кастът на новия филм от приключенията на Джеймс Бонд (James Bond) е далеч по-вълнуващ за мъжката половина от киноманите. Създателите на все още неозаглавената официално продукция обявиха, че новото момиче на агент 007 ще е красивата рускиня (с американско гражданство) Маргарита Левиева (Margarita Levieva).

Сексапилната брюнетка е бивша съветска гимнастичка, като преди семейството й да емигрира в САЩ, е считана за една от големите надежди на местния спорт. Решението на родителите й обаче променя изцяло насоката на кариерата й и в Ню Йорк завършва школата по актьорско майсторство при Уилям Еспър, докато същевременно взима диплома и по икономика.

Дебютът й на екран е през 2005 г., когато участва в ТВ филма N.Y.-70, а скоро след това получава покани за участия и в други телевизионни продукции.

Безспорно обаче, зрителите я помнят най-вече от хитовия сериал Kings, от трилъра Invisible, в който си партнира с Джъстин Чатуин и драматичната комедия "Професия жиголо" (Spread) с Аштън Кътчър (Ashton Kutcher), както и последния филм, в която я видяхме - "Адвокатът с линкълна" (The Lincoln Lawyer) с Матю Макконъхи.

Иначе родената в Ленинград през 1980 г. Маргарита Левиева е определена от New York Magazine за един от 50-те най-красиви жители на Ню Йорк - факт, който вярваме, е оказал благотворно влияние и върху кандидатурата й за участие в новия филм за Джеймс Бонд.

Сподели.