BioWare пускат нов Mission Pack за Mass Effect 2

Pinterest LinkedIn +

Третият Mission Pack за Mass Effect 2 е озаглавен Arrival и ще излезе за PC и конзолите на Microsoft и Sony на 29 март, обявиха производителите на играта - BioWare.

Чрез него ще бъде осъществен прехода между втората и предстоящата трета и последна игра от научно-фантастичната RPG поредица, която трябва да се появи в самия край на 2011 г., тъй като интригата в Arrival е изградена около предстоящата инвазия на земята на рийпърите – раса от интуитивни машини, които унищожават всички интелигентни форми на живот в галактиката, щом дадена цивилизация достигне до определена точка на развитие.

Освен главният герой командир Шепърд, който ще бъде изпратен на другия край на галактиката, за да спаси агент под прикритие, разполагащ с доказателства за предстоящата инвазия на рийпърите, първостепенна роля в Arrival ще изпълнява адмирал Стивън Хакет от военната флота на Алианса, чийто персонаж е озвучен от американския актьор Ланс Хенриксен (Lance Henriksen), най-известен с ролите си в The Terminator, Aliens, AVP: Alien vs. Predator и Millennium.

Сподели.