Billy Bob Thornton става сериен убиец

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор и певец Били Боб Торнтън (Billy Bob Thornton) ще се снима в римейка на игралния филм "Nightmare on Elm Street". Бившият съпруг на Анджелина Джоли (Angelina Jolie) ще се превъплъти в ролята на серийния убиец Фреди Крюгер (Freddy Krueger).

Робърт Инглънд (Robert Englund), който изигра образа на злодея в осемте филма от поредицата "Nightmare on Elm Street", коментира избора на Били Боб Торнтън като "отличен".

"Ако бюджетът на филма е голям, то той би изглеждал много по-добре от някои от предишните в поредицата", казва още Инглънд.

Ролята на Фреди Крюгер не е първият отрицателен филмов герой на Били Боб Торнтън. През 1996 г. актьорът изигра умствено изостанал убиец в трилъра "Sling Blade", а през 2001 г. се снима като провинциален бръснар в лентата на братята Коен (Joel Coen и Ethan Coen) - "The Man Who Wasn't There".

Американският филм на ужасите "Nightmare on Elm Street" е реализиран за първи път през 1984 г. от режисьора и сценарист Уес Kрейвън (Wes Craven). Сюжетът на лентата разказва за група тийнейджъри, тероризирани в кошмарите си от серийния убиец на деца Фреди Крюгер.
Сподели.