Биляна Йотовска със сватбена рокля на голо в новия Playboy

Pinterest LinkedIn +

Новият брой на Playboy изненадва със специална "сватбена" сесия на една от най-желаните българки. Биляна Йотовска сваля булото, че и роклята, на цели 10 страници, от които струи първокласен сексапил.

"Сесията се получи просто страхотно и се надявам да е една добра тренировка за нашата сватба с Митко", заяви манекенката, която вече осем години е със световния шампион по културизъм Димитър Димитров.

През изданието тя споделя, че двамата са мислили за сватба, но искат нещо по-специално. "Например да се оженим по бански на романтичен остров", разкрива плановете си Биляна.


Playboy интервюто на броя е с най-мъжкото момче в българската визуална попкултура – Асен Блатечки. Звездата от "Стъклен дом" разкрива любопитни подробности за кариерата си, секс-сцените с Диляна Попова и какво все пак има в неговия хладилник.

Новият брой разкрива и кой е мистериозният български художник No Name, как така най-големият търговец на оръжие в света – Виктор Бут, се озова в затвора, кои са най-луксозните ветроходни яхти този сезон и колко точно излиза едно пътуване до детската площадка на богатите и известните – остров Сейнт Бартс.

Сподели.