Без разголени гърди, бедра и интимни части на Grammy 2013

Pinterest LinkedIn +

Участниците в церемонията по връчванете на музикалните награди Grammy 2013, която предстои на 10 февруари в Лос Анджелис, трябва да се явят на официалното събитие в прилично облекло. Тоалетите не трябва да разкриват интимни части от телата на известните личности, тъй като това е неприемливо за излъчване в ефир, предупредиха от CBS - телевизията, която традиционно излъчва церемонията.

В специални писма, изпратени от медията до презентаторите и музикантите, поканени на шоуто, е описан дрескодът, който всички звезди би следвало да спазят:

"CBS Program Practices съветва всички таланти, които ще се явят пред камерите, да се съобразят с политиката на мрежата относно подходящия гардероб. Моля, уверете се, че дрехите, които сте подбрали, обгръщат достатъчно добре бедрата и гърдите на дамите.

Прекалено впитите костюми са проблем. Моля, избягвайте излагането на показ на голи части от бедрата и седалищната цепка. Голи части от бюста също са проблем.

Моля, избягвайте прозрачни тоалети, както и такива, от които могат да се покажат зърна на гърди... Моля, избягвайте излагане на показ на търговски марки върху дрехите. Чуждоезичните надписи върху дрехите следва да бъдат премахнати.

НЕЦЕНЗУРЕН ИЛИ ЧАСТИЧНО НЕЦЕНЗУРЕН ВЪНШЕН ВИД Е НЕПРИЕМЛИВ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ. Това се отнася и до публиката, която ще влезе в полезрението на камерата".

Наградите Grammy се раздават ежегодно от 1959 г. за постижения в областта на музикалната индустрия. През годините са били излъчвани от телевизионните канали NBC, ABC, а от 1973 досега правата за телевизионно излъчване на церемонията принадлежат на CBS.

Сподели.