Без грим и преструвки – Adele говори за музиката и личния си живот пред Rolling Stone (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

След новото парче следва и нова корица (и то каква!).

През октомври 2015 г. Adele направи бляскаво завръщане с Hello, което продължава да чупи рекорд след рекорд. Сингълът, част от дългоочаквания албум на певицата "25", достигна до над 1 млн. продажби само седем дни след появата си и детронира Bad Blood на Тейлър Суифт по гледаемост.

Успехът на Hello върна изпълнителката в полезрението на медиите, които тя стриктно избягваше от 2011 г. насам.

27-годишната дама дава откровено интервю за новия брой на Rolling Stone, в което говори за музиката и личния си живот.

"Хората си мислят, че мразя да бъда известна. Аз съм наистина уплашена. Една от причините е това, което се случи с Ейми Уайнхаус."


Въпреки твърдението, че по време на тригодишната творческа пауза не се е интересувала от музикални чартове, признава, че и тя е била застигната от магията на Тейлър Суифт и нейния супер екип от известни мацки.

"Бих искала моят екип да е от супермодели. Всички ние сме – в съзнанието си. Може би Rihanna ще е част от него. Това ще е наистина яко. Обожавам я."

Adele и Саймън Конеки са заедно от година, когато се ражда синът им Анджело. Двойката стриктно следи за сигурността на момчето си, след като подава жалба срещу британска фотографска агенция за разпространяване на негови снимки.

"Той ми е голяма опора. Предишният ми приятел имаше проблем с известността ми и с факта, че трябваше да ме дели с други хора. Повтаряла съм милиони пъти, че не сме женени, а хората продължават да казват, че сме. Но, да, ние още сме заедно. Не сме късали. Никога не сме се разделяли. Просто не изпитваме нужда да се венчаем. Имаме дете. Това е достатъчно голям ангажимент."

Сподели.