Beyonce вбеси Америка - пя на плейбек химна на страната (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Още един скандал съпроводи встъпването в длъжност на Барак Обама (Barack Obama) за втория му мандат като президент на САЩ. Дивата Beyonce Knowles трябваше да изпълни химна на страната по време на церемонията, но се оказа, че тя е направила това на плейбек, което предизвика вълна от възмущение сред американския народ.

Новината бе потвърдена от оркестъра на Морската пехота на САЩ, който свири музикалния съпровод.

"Бе решено да не се поема риска изпълнението на Beyonce да бъде на живо, тъй като певицата нямаше достатъчно време да репетира с оркестъра", се казва в официалното изявление на Морската пехота.

Така вместо живо изпълнение президентът Барак Обама и всички останали, които присъстваха на церемонията, чуха на плейбек изпълнението на Beyonce, което е било записано предишния ден.

Въпреки че официалното обяснение за гафа остава липсата на време за репетиция, в Instagram се появи снимка, на която се вижда как в неделя Beyonce репетира в студио с трима войници от оркестъра на Морската пехота.

В един от предишните концерти в чест на Барак Обама рапърът Lupe Fiasco си позволи да пее песен против президента, което също получи голям отзвук в САЩ.


Сподели.