Better Call Saul S01 (Teaser)

Pinterest LinkedIn +

AMC, S01 Създател: Винс Гилиган С участието на: Боб Оденкърк, Майкъл Маккийн, Джонатан Банкс, Патрик Фабиан, Рия Сийхорн и др. Жанр: Криминален, комедия Better Call Saul е spin-off на хитовия сериал Breaking Bad. В центъра на сюжета е адвокатът Сол Гудман. Главната роля е поверена на Боб Оденкърк (Bob Odenkirk), който играеше Гудман и в Breaking Bad. Режисьор на пилотния епизод на Better Call Saul е създателят на сериала Винс Гилиган (Vince Gilligan), а самата поредица е предистория на събитията от Breaking Bad. Премиерата на Better Call Saul S01 е през февруари 2015 година.

AMC, S01 Създател: Винс Гилиган С участието на: Боб Оденкърк, Майкъл Маккийн, Джонатан Банкс, Патрик Фабиан, Рия Сийхорн и др. Жанр: Криминален, комедия

Better Call Saul е spin-off на хитовия сериал Breaking Bad. В центъра на сюжета е адвокатът Сол Гудман. Главната роля е поверена на Боб Оденкърк (Bob Odenkirk), който играеше Гудман и в Breaking Bad.

Режисьор на пилотния епизод на Better Call Saul е създателят на сериала Винс Гилиган (Vince Gilligan), а самата поредица е предистория на събитията от Breaking Bad.

Премиерата на Better Call Saul S01 е през февруари 2015 година.


Сподели.