Бенедикт Къмбърбач за Marvel: Превръщат обикновени комикс герои в екранни богове

Pinterest LinkedIn +

До официалната премиера на Doctor Strange през 2016 г. предстои да бъдат реализирани три други филма на Marvel, но въпреки това шумът около предстоящата лента не може да бъде отминат току-така.

По време на пресконференция, посветена на The Imitation Game (Игра на кодове), Бенедикт Къмбърбач говори с журналисти и фенове за мистичния си персонаж:

"Доста е далеч, но съм много развълнуван за това духовно измерение, очевидно. Това е нещо, което е било голяма част от живота ми."

Освен това актьорът, който ще влезе в ролята на Sorcerer Supreme, споделя в свое скорошно интервю:

"Marvel са много силни в това да изваждат обикновени комикс герои и да ги превръщат в екранни богове. Много е различно, астрално пространство. Има огромен нов елемент във вселената на Marvel, който ще бъде въплътен в построяването на тази история и този персонаж."


"Но, знаете ли, наистина съм развълнуван от това, от работата със Скот [Дериксън], чието въображение е безкрайно, и от всички момичета и момчета в Marvel, които знаят какво правят.

Преди това, обаче, имам някои неща за вършене. Трябва да направя тази малка сценична продукция на Хамлет през лятото, както и коледния специален епизод на Sherlock, който започваме да снимаме след около три дни – Упс! Да, точно така."

Относно подготовката си за участието в Doctor Strange Бенедикт Къмбърбач споделя още, че в семейството му не е имало кой знае какви комикси, но сега вече има възможност да се реваншира за пропуснатото.

Премиерната дата на Doctor Strange е насрочена за 4 ноември 2016 г. Преди това в киносалоните ще се завъртят Avengers: Age of Ultron, Ant-Man и Captain America: Civil War. 

Сподели.