Бекъм не искат имението на Michael Jackson

Pinterest LinkedIn +

Семейство Бекъм не иска да купи имението Neverland, собственост на певеца Майкъл Джексън (Michael Jackson). Кралят на поп-музиката е предложил на звездното семейство да се сдобие с имота му от 2800 акра срещу 10 милиона лири, съобщава сайтът monstersandcritics.com.

Виктория Бекъм (Victoria Beckham) обаче не проявила интерес към къщата, защото се намирала на 240 км от работното място на съпруга й Дейвид Бекъм (David Beckham). 32-годишната спайска вече се е спряла на бившето имение на певеца Лайнъл Ричи (Lionel Richie), но продължава да оглежда и други къщи на цена от 5 до 10 милиона лири, за да намери "най-добрия дом за семейството си".

"Искам да съм сигурна, че съм избрала най-доброто за Дейвид и децата. Видях вече няколко прекрасни места, но ние искаме нещо, в което да се чувстваме наистина като у дома си", коментира Виктория пред медиите.

Семейство Бекъм ще се преместят в Съединените щати през лятото, когато бившият капитан на английския национален отбор Дейвид Бекъм ще заиграе в отбора "Лос Анджелис Галакси".
Сподели.