Бащата на Кейти Пери: Дъщеря ми е дете на Сатаната

Pinterest LinkedIn +

Свещеникът Кийт Хъдзън, който е баща на певицата Кейти Пери, нарече световноизвестната си дъщеря "дете на Сатаната" и призова хората да се молят за нея.

"Питат ме как може да съм създал девойка, която пее за целуване на други девойки", споделя разочарованият баща. "Бях на един неин концерт, където имаше над 20 хиляди души. Гледах и ми беше жал за всички тези хора, които се възхищават на грешната личност", допълни той. 

В момента Кит и съпругата му Мери са на религиозно турне в различни американски църкви и събират средства, за да могат да посетят евангелистки средища и в други страни.

Двойката, която печели милиони, възползвайки се от популярността на дъщеря си, в своите проповеди използва видео, за да докаже на вярващите, че "Кейти е потомък на дявола" и има нужда от "лечение".

28-годишната Кейти Пери стана известна със сингъла си от 2007 г. Ur So Gay, както и с излезлия в началото на следващата година хит I Kissed a Girl, оглавил музикални класации в много страни. Преди да стане поп звезда изпълнителката се изявява като църковна певица.

Сподели.