Barely Legal Pawn: Брайън Кренстън и Аарън Пол отново са в бизнеса

Pinterest LinkedIn +

Ако има нещо, което обичаме колкото Breaking Bad, то това са неочакваните събирания на Брайън Кренстън и Аарън Пол за пародии на хитовия им сериал. За наградите Primetime Emmy 2014 те записаха може би най-добрата си такава, заедно с комедийната актриса от Seinfeld (Зайнфелд) и Veep - Джулия Луи-Драйфус. Идеята на продукцията е подобна на документални предавания за различни заложни къщи. Драйфус играе себе си и отива, за да продаде своята статуетка Emmy за Най-добра поддържаща актриса. В заложната къща обаче, я посрещат не точно хората, на които се е надявала...

Ако има нещо, което обичаме колкото Breaking Bad, това са неочакваните събирания на Брайън Кренстън и Аарън Пол за пародии на хитовия им сериал.

За наградите Primetime Emmy 2014 те записаха може би най-добрата си такава заедно с комедийната актриса от Seinfeld (Зайнфелд) и Veep - Джулия Луи-Драйфус.

Идеята на продукцията е подобна на документални предавания за различни заложни къщи. Драйфус играе себе си и отива, за да продаде своята статуетка Emmy за Най-добра поддържаща актриса.

В заложната къща обаче, я посрещат не точно хората, на които се е надявала...


Сподели.