Българският модел Рали Иванова в класация на Esquire за най-сексапилните жени в света

Pinterest LinkedIn +

Български топмодел попадна в класацията за най-сексапилните жени в света, изготвена преди броени дни от списание Esquire.

Toва е красивата блондинка Рали Иванова, която от години живее и работи в САЩ. Рали е единствената ни сънародничка в подреждането, в което са включени дами от 194 държави.

Сред тях има не само известни личности от света на шоубизнеса, но и от политиката, спорта и т.н. Рали е представена с фразата "вдъхновение за безразсъдство", като вероятно се има предвид, че повечето фотосесии, които българката реализира зад Океана, са предимно с еротична насоченост.

Създателите на класацията уточняват, че критериите, по които са избрани хубавиците, са не само страхотна визия, но и индивидуално излъчване, социална активност и т.н. Въпреки това, сред тях преобладават популярни модели или актриси, добре познати на световната общественост.

Изключение са дамите, представящи Аржентина или Украйна - при първата, изборът е попаднал върху президента Кристина Фернандес де Кирхнер, а при втората - бившия премиер Юлия Тимошенко.

Иначе победител в тазгодишното издание на класацията за най-сексапилните жени в света на списание Esquire е американската актриса Минка Кели (Minka Kelly), за която това си е абсолютен връх в кариерата й досега.

Сподели.