Българският Jackass - Нед от Big Brother 1 и Vip Dance, ще става баща

Pinterest LinkedIn +

Един от най-дълго задържалите се на малкия екран участници в първия сезон на реалити шоуто Big Brother, който ще остане в историята като първият мъж, правил секс на живо в българския телевизионен ефир, разкри, че ще става баща. 31-годишният Найден Найденов - екс водещ на шоу поредиците No connection и "Нешоуто на Нед" и бивш танцов партньор на най-известната плеймейтка Николета Лозанова (в шоуто VIP Dance), очаква първородния си син на 15 септември и твърди, че е повече от готов за новата роля в живота си.

"Мисля, че ще бъда един прекрасен татко. При всички положения то ще бъде най-важното и най-хубавото нещо в живота ми и аз напълно осъзнавам каква огромна отговорност имам към него. Колкото за името, все още се двоумим между Калоян или Йоан. Дилемата обаче е много сериозна!", споделя Найденов в скорошно интервю, в което разкрива още, че връзката му с майката на бъдещия му син датира от 2008 г.

Двамата живеят под един покрив в къщата на родителите му в Княжево, а препитанието си Нед изкарва, работейки в собствена фирма за дървени конструкции и довършително строителство, чиято дейност стартира преди 4 години.

Най-скорошната телевизионна изява на Нед бе в реалити шоуто на Нова телевизия "Черешката на тортата" в края на юли, което при това спечели, побеждавайки Яна Грудева, Лора Караджова, Камен Воденичаров и Мариана Маринова в продължилата една работна седмица битка за титлата "Перфектният домакин".


Сподели.