Българският бранд Dizain Baby разчупи стереотипите при бебешките легла на изложението Kind+Jugend 2019 в Кьолн

Pinterest LinkedIn +

Dizain Baby, утвърден български производител и износител на бебешки и детски продукти, бе един от малцината представители на страната ни /общо 6/ на провелото се през миналата седмица /19.09.2019 г. – 22.09.2019 г./ в Кьолн мащабно изложение Kind+Jugend. Под покрива на големия панаирен град в Германия среща си дадоха някои от най-известните и водещи компании, създаващи продукти за деца. Изложението бе посетено от над 24 000 посетители от 133 страни.

Българската компания, която участва в най-голямото детско изложение в Европа, предизвика сериозен интерес сред посетителите с възможността всяко легло, предлагано от нея да бъде с различна апликация. Акцентът попадна над новите цветове на кошарите – изцяло натурални в тъмна и светла гама, за да могат родителите по-лесно да впишат новите легла и комплекти в обзавеждането на дома си. Мебелите за деца, създавани от компанията, са предназначени за по-дълго използване и растат заедно с детето. Благодарение на лесната възможност за трансформация кошарката се превръща в юношеско легло, а за родителите високото качество и тази опция пестят редица средства.

Звездата на изложението за Dizain Baby бе новата кошара "Емма", която е с две решетки и компактни размери – 60/171 см, като кошът заема 60/120 см от нея.

Компанията не пропусна да покаже и друг акцент от своята продукция – новите спални комплекти, създадени от 100% ранфорс памук, както и новите спални комплекти от нежно плетиво. Те отлично допълват изцяло екологичните матраци на компанията, както и подматрачните рамки, които осигуряват отлична циркулация на въздуха и позволяват на конструкцията на леглото да "диша".

Българската компания се отличи от всички с богатата функционалност на своите бебешки кошарки, които могат да се трансформират, но най-вече с качеството на изработка и богатата палитра от разнообразни модели и цветовата си гама. Основен акцент на щанда бе именно това - Dizain Baby да покаже множеството варианти за обзавеждане на бебешка стая и разбиване на стереотипа за досегашните еднообразни бебешки кошчета. Компанията залага на нови и функционални решения, които правят мебелите, предлагани от тях, използваеми и в дългосрочен план.

За Dizain Baby

"Дизаин Бейби" е търговската марка на фирма "Деизи Нова" ЕООД с предмет на дейност – производство, износ и доставка на бебешки и детски легла, гардероби, скринове, бебешки спални комплекти матраци, детски градински люлки, аксесоари. Фирмата допълва продуктовата си гама със съвременни и атрактивни полски бебешки и детски колички, които предлага на своите клиенти.

"Dizain Baby" произвежда бебешки легла и детски легла, съответстващи на европейските изисквания за безопасност. Бебешките и детските продукти и аксесоари с марката "Dizain Baby" са гаранция за модерна визия, качество, стил и безопасност.

Директни доставки се извършват редовно до партньорите на фирмата в София, Пловдив, Варна, Бургас, Видин, Стара Загора, Сливен, Видин, Гоце Делчев, Сандански, Пазарджик, Самоков, Айтос и други места в България.

Наред с това фирмата предлага в своите магазини атрактивни, популярни и висококачествени детски и бебешки колички, произведени в Полша.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.