Български топмодел изгря в хитовия сериал Gossip Girl

Pinterest LinkedIn +

Български топмодел дебютира в едно от най-популярните сред тийн поколението заглавия на малкия екран - "Клюкарката" (Gossip Girl).

Това е сексапилната Блага Митева, която познаваме както от изявите й в редица родни печатни издания, така и с успешната й кариера на подиума зад граница.

Красавицата живее и учи в Лондон от няколко години, а същевременно с това работи за американската модна агенция MC2, благодарение на която всъщност можем да я видим и в известния сериал.

Преди няколко дни, Блага Митева дефилира в ревю на Gilt Group в рамките на традиционната Седмица на модата в Ню Йорк, като именно то бе представено и в един от новите епизоди на Gossip Girl. Иначе самата Блага поне до момента няма амбиции да се изявява в актьорско амплоа, тъй като по собствените й думи "е прекалено ангажирана, за да намери свободно време и за това".

Само за модните си изяви, Блага Митева минава по минимум 12 кастинга на ден, а отделно е категорична, че не смята да изоставя образованието си.

Така, макар и шансовете скоро да видим Блага Митева в друго популярно заглавие в САЩ да са нулеви, то поне сме спокойни, че за пореден път традиционната българска красота бе представена повече от достойно.

Колкото до хитовия сериал на The CW, той вече радва феновете си с четвърти сезон, а като се има предвид, че е сред рекордьорите по рейтинг в собствената си тв мрежа, е твърде вероятно да последва и пети.

Сподели.