Български актьор се превърна в международна интернет сензация

Pinterest LinkedIn +

Сцена с българския актьор и стендъп комик Георги Николов стана една от най-гледаните интернет сензации в света. Участието му във филма с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус  "Да обичаш Пабло", забелязано от феновете на атрактивни кино сцени, постигна над 6 млн. гледания, 20 хил. коментара и 12 хил. споделяния във Фейсбук.

Моментът с Георги е публикуван в Инстаграм и от страницата skarpion.bg, която събира най-ефектните екшън сцени в киното. Там "нашето момче" постига близо 600 хил. преглеждания.

Сцената се развива още в първите 20 минути на филма и показва как наказателният отряд на Пабло Ескобар осигурява писта за кацане по средата на оживена магистрала, за да може самолет с "бял прах" да се разтовари. 

Георги Николов е избран за участие в лентата на Фернандо Леон де Араноа след напрегнат кастинг, а снимките в световната продукция съвпадат с ролята му на адвокат в сериала "Скъпи наследници". Актьорът случайно разбира за интернет мема, в който се е превърнало неговото колоритно колумбийско приключение, и не се съмнява, че то съвсем скоро ще бъде повод за нов скеч в стендъп шоу.

Георги Николов-Жорони е част от популярното стендъп трио "Нема к‘во". Сформирано заедно с актьора и радиоводещ Калин Кирилов и илюзиониста и комедиант Венсан, "Нема к‘во" представят своята програма пред препълнени зали. Преди три месеца с атрактивните им скечове се забавляваха българите в Испания по време на иберийското турне на триото. През есента следва националният тур на "Нема к‘во" заедно с Шкумбата, а в началото на 2020 г. момчетата плануват да покорят и публиката през Океана.   

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.