Българска учителка направи фурор в социалните мрежи

Pinterest LinkedIn +

След Нина Добрев България има нова звезда в световната мрежа, като този път тя няма нищо общо с киното или телевизията, нито с шоубизнеса изобщо. Може би името й ще остане неизвестно за десетките хиляди потребители извън България, които са видели и харесали снимката й, направена на 15 септември в един столичен училищен двор. Защо точно там? Защото тя е преподавател в началните класове в софийско училище и на 15-ти септември въведе за първи път в училищната стая своите първолаци.

Снимката, с която младата и безспорно атрактивна педагожка се превърна в сензация в социалните мрежи, е публикувана в популярната платформа 9gag от потребител на име Кашонът (kashonat) и е харесана от над 330 000 души в страницата на 9gag във Facebook за по-малко от 24 часа, генерирайки над 15 000 споделяния и 11 000 коментара.

Сред тях, естествено, преобладават комплиментите и квалификациите в духа на "Българките са най-красивите жени на света", много от които са написани на кирилица и с нескрита национална гордост. Не липсват и духовити шеги, отнасящи се до ентусиазма, с който бащите ще се отнесат към всички училищни занимания и инициативи, мотивирани от красивата класна на децата си.

Въпреки че самоличността на учителката е известна, няма да споменаваме името й в знак на уважение към нея като личност и професионалист. Въпреки това се надяваме, че "образованата версия на Ким Кардашиян" (един от водещите коментари в страницата на 9GAG във Facebook) няма да ни се разсърди, ако дадем по един Like и разнесем мълвата за славата, която едва ли е очаквала да я застигне още преди да е преподала на децата гласните букви.


Сподели.