Азис провокира театралите отново: Аз стигнах до Бродуей, вие няма да можете (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Колоритният флагман на поп фолка Азис продължава да провокира българските културни дейци с пиперливи и откровено обидни изказвания по техен адрес. Размяната на остри реплики стартира по повод кандидатстването на компанията Пайнер за европейски субсидии по програма за повишаване на конкурентоспособността в размер на близо 2 милиона лева.

В личната си Facebook страница Азис е публикувал ново обръщение към театралните творци, в което злорадства, че никога няма да стигнат до Бродуей за разлика от него:

Скъпи ''театрали''!
Азис стигна до БРОДУЕЙ!
Имитират и пеят негови песни.
Кога вие скъпи режисьори-постановчици ще стигнете
до там,че да показват труда ви на най-интересното за театър място в света????
Отговора е-НИКОГА!
ОБРЕЧЕНИ СТЕ НА ЗАБРАВА И НИТО ЕДНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОМОЩИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТЕ ПО СВЕТА!
Защото не ви е писано!
Ето и доказателсвото!!!

"Доказателството" е кратък клип, публикуван в YouTube през 2010 г., на който американският артист Сет Ейсен пресъздава по време на свое шоу "борбите и победите на няколко нестандартни творци, противопоставили се на своето време", както е отбелязано в текста под видеото.

Редом с българския певец свои истории в шоуто на Сет Ейсен "разказват" "съмнителният гей Дани Кай, интернационалната диско дива Силвестър, бразилката Ней Матогросо" и др.

Самият Азис е описан като "гласовития български певец, променящ пола си".

В подкрепа на тезата за интернационалната си слава редом с "бродуейското" си шоу Азис публикува във Facebook и позната реклама на парфюми с негово участие, в която обаче певецът говори на италиански.

Видеото, в което Сет Ейсен се преобразява като Азис, може да видите тук:


Сподели.