Аз обичам Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

След "Сексът и градът" историята за свободната млада жена, която търси любов в най-великия град на света, се преповтаря в романи и филми вече десетки пъти. Поредната порция идва от британката Линдзи Келк в "Аз обичам Ню Йорк".

Дебютната й книга разказва романтичната история на Анжела, която хваща годеника си в изневяра на сватбата на най-добрата й приятелка.

С разбито сърце и в шаферска рокля тя скорострелно напуска Лондон и заминава на своето първо нюйоркско приключение, на което паспортът е единственият й багаж.

Разбира се, Анджела Кларк се влюбва в най-невероятния град на света.

В Ню Йорк можеш да намериш вълнуващ секс, готини приятели, страхотни места за пазаруване, нощни клубове, диви купони. И е идеалното място за започване на нова кариера.

В нейния случай известна редакторка й възлага да пише за преживяванията си в свой собствен блог.

Но едно е да разказваш за шопинг, за лудориите и любовните си авантюри, съвсем друго е да споделяш с целия свят за изневярата на гаджето си, за предателството на приятелите и да признаеш, че отново си влюбена... в Ню Йорк.

Но дали Анджела ще го предпочете пред родния Лондон?

Авторката на книгата Линдзи Келк е британка, която отскоро живее в Ню Йорк.

"Аз обичам Ню Йорк” е първата й книга от поредицата "Аз обичам...“, която ще продължи с още четири чиклит романа, първите два от които – за Холивуд (2010 г.) и Париж.

Сподели.