Авиолиниите в Сингапур предлагат полет в апартамент

Pinterest LinkedIn +

Singapore Airlines предлагат на всеки желаещ опцията да лети до Ню Йорк в удобен апартамент, който, макар и сравнително малък, предлага по избор двойно или единично легло и ръчно изработена дизайнерска италианска мебелировка. По време на полета има и още един неочакван бонус - персонална стюардеса.

В допълнение на всичко това, докато си пиете коктейла можете да се наслаждавате на 23-инчов телевизор и аудио уредба с богат избор на филми и музика чрез системата Krisworld. 

Не само мебелите са дизайнерски. Сервизите, в които стюардесата ви поднася храната, са дело на Живанши. Самата храна далеч не е от стандартния "кетъринг" тип и е сервирана с подбрани френски вина – шампанско, бургундско и бордо. А като решите да си полегнете, получавате маркова пижама, чехли и постелно бельо отново на Живанши. Заедно с необходимите козметични и тоалетни принадлежности, разбира се.

Всичкият този лукс се намира на борда на Аеробус А 380 и може да го ползвате само срещу "дребната" сума от 15 750 щатски долара. Средната заплата в Сингапур през 2011 г. е била 2710 щатски долара.

Сингапурските авиолинии (Singapore Airlines) са една от петте авиокомпании, заслужили 5 звезди в категоризацията на Лондонската SkyTrax.

Сподели.